18_brinkman_IMG_3449.jpg

Ons lichaam is de sleutel tot een harmonieus leven. We zijn als mens in staat om van binnenuit in harmonie te leven ondanks de omstandigheden van om ons heen.

Desondanks zien we vaak hoeveel effect omstandigheden van buitenaf op ons hebben. Ons lichaam laat ons heel duidelijk zien waar de disharmonie in onszelf is. Elk symptoom, zoals bijvoorbeeld een burn-out, migraine of een andere ziekte laat iets specifieks zien over hoe we leven. We zijn in staat om die disharmonie te herstellen door terug in verbinding te gaan met ons lichaam. Dit kan een positieve uitwerking hebben op het fysieke gestel.

 

De weg van harmonie terugbrengen in het lichaam kan altijd, ongeacht of je te maken hebt met rugpijnklachten, kniepijn, burn-out of gevorderde ziektes. Zij zal ondersteunend zijn voor het fysieke medische proces wat er eventueel voor je gaande is. Waarbij ik graag nadrukkelijk aangeef de eerstelijns zorg altijd de basis is van waaruit gewerkt heeft te worden. Ik werk daarbij graag samen met de artsen.

  

De sessies kunnen ook bijdragen om een soms moeilijk fysiek proces te ondersteunen. Het mogelijke herstel van harmonie in het lichaam geeft ruimte voor heling en inspireert om bewust te worden van andere keuzes die bijdragen aan jouw vitaliteit en plezier. Mijn eigen weg in het bewust worden van het effect van mijn keuzes hebben geleid tot een liefdevolle relatie met mijn eigen lichaam, wat een impact heeft op alles wat ik doe. De kracht van mijn sessies zit in de ruimte om jezelf te zijn, diep te ontspannen in de overgave aan jezelf en jouw lichaam en te voelen hoe je energetisch onderdeel bent van zoveel meer dan alleen het lichaam. Dat is de ruimte en liefde die je terug kunt voelen in jezelf.

 

Als ervaren therapeute in lichaamswerk met een achtergrond als HBO Massage Therapeute merkte ik dat deze technieken niet voldoende ondersteunde om te komen tot een harmonieus leven en een goede vitaliteit. Ik ben daarom verder gaan studeren bij Universal Medicine. Een internationale organisatie die zich kenmerkt om zijn hoge mate van integriteit en liefde voor de mens. Dit heeft mij in staat gesteld om een verdieping te brengen in mijzelf en daardoor ook in mijn praktijk diverse modaliteiten aan te bieden als Connective Tissue Therapie, Esoteric Massage, Essoteric Healing, Facial Release en Esoteric Yoga. Naast mijn praktijk werk ik met veel plezier in (semi-) overheidsorganisaties waar ik mijn bijdrage lever om met elkaar een harmonieuze en productieve samenwerking te ontwikkelen of te verdiepen.

Life can be Simple and Beautiful